Bezorgkosten: slechts € 29,95
Door heel Nederland geleverd

Levering: specialistisch vervoer
Gegarandeerd schadevrij geleverd

Technisch advies:
Expertise door jarenlange ervaring

Ruim assortiment: Polycarbonaat
Glasprofielen en Polycarbonaat profielen

Lichtstraat Zadeldak

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Geïsoleerde Lichtstraat Zadeldak
  1. Inclusief Grenen opstand
  2. Inclusief HR++ isolatieglas
  3. Zij afwerking met Rockpanel paneel
  • Compleet bouwpakket
  • Geen zaag -en freeswerk meer nodig
  • Levertijd: circa 5 weken
  € 1.470,00
  Vanafprijs (incl. BTW)
 2. Douglas Lichtstraat Zadeldak - Niet geïsoleerd
  1. Inclusief Douglas opstand
  2. Inclusief enkel gelaagd veiligheids glas
  • Compleet bouwpakket
  • Geen zaag -en freeswerk meer nodig
  • Levertijd: circa 5 weken
  € 635,00
  Vanafprijs (incl. BTW)

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zadeldak Lichtstraat

Een lichtstraat die aan twee zijden hellend is noemen we een zadeldak lichtstraat. Een zadeldak lichtstraat heeft als groot voordeel dat deze een relatief grote overspanning aan kan, waardoor er veel natuurlijk licht door naar binnen kan komen. De zadeldak lichtstraten worden eigenlijk altijd als vrijstaand model geplaatst, bijvoorbeeld midden in een dak van een bijkeuken of overkapping. Hierdoor heeft u geen problemen met het waterdicht aansluiten van het zadeldak lichtstraat op een opgaande gevel. Onze zadeldak lichtstraten kunnen we leveren met of zonder opstand. Tevens kunnen we deze inclusief of exclusief beglazing leveren.
Bent u op zoek naar een lichtstraat met slechts één hellende zijde, dan hebben wij daarvoor een lichtstraat met lessenaarsdak in ons assortiment.

Bekijk onze lessenaarsdak lichtstraten.

Zadeldak lichtstraat met isolatieglas of enkel gelaagd glas

Wij kunnen de zadeldak lichtstraten leveren met enkel gelaagd glas voor buiten/buiten-toepassingen (overkapping, carport of veranda). Ook kunnen we de lichtstraat leveren met HR++ glas voor een toepassing in een geïsoleerde ruimte met een hoge isolatiewaarde. De zadeldak lichtstraten voor een geïsoleerde toepassing worden voorzien van HR++ isolatieglas, waarbij de bovenste ruit doorsteekt ten opzicht van de gelaagde onderruit en de spouw. Hierdoor ontstaat er geen koudebrug en blijft een hogere isolatiewaarde behouden.

Wilt u graag een complete zadeldak lichtstraat bestellen, maar dan zonder glas? Bekijk dan onze complete profielpakketten voor zadeldak lichtstraten of zoek zelf al uw losse profielen bij elkaar.

Lichtstraat zadeldak zelf maken

Wilt u een lichtstraat zadeldak zelf maken? Dan kunt u eenvoudig een complete lichtstraat met opstand en glas bestellen. U bent dan verzekerd dat u alle materialen voor het zadeldak lichtstraat in huis heeft en dat alles dan ook in elkaar en bij elkaar past. Wij kunnen de lichtstraat leveren met een opstand van geoptimaliseerd Meranti hout (twee-laags wit gegrond) of met een opstand van geschaafd, gedroogd, onbehandeld Douglas hout. De opstand van Douglas hout is echter alleen geschikt voor een zadeldak lichtstraat met een buiten/buiten-toepassing.

Indien u zelf een opstand gaat maken kunnen wij natuurlijk ook alleen de profielen en het glas voor de zadeldak lichtstraat leveren.