Bezorgkosten: slechts € 29,95
Door heel Nederland geleverd

Levering: specialistisch vervoer
Gegarandeerd schadevrij geleverd

Technisch advies:
Expertise door jarenlange ervaring

Ruim assortiment: Polycarbonaat
Glasprofielen en Polycarbonaat profielen

Lichtstraat Lessenaarsdak

Een lichtstraat lessenaarsdak is een lichtstraat die aan 1 zijde hellend is. Wij leveren de lessenaars lichtstraten in principe alleen als vrijstaand model. Dit heeft als voordeel dat u meer licht in uw woning of overkapping krijgt en als 2e voordeel heeft een vrijstaande lichtstraat met lessenaarsdak dat er minder risico bestaat op lekkage.
De lichtstraat lessenaarsdak kan een maximale diepte bereiken van 2000 mm. Heeft u een grotere maatvoering nodig, dan kunt u beter kiezen voor een lichtstraat met zadeldak.

Bekijk onze zadeldak lichtstraten

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Grenen Lichtstraat Lessenaarsdak - Geïsoleerd
  1. Inclusief Meranti opstand
  2. Inclusief HR++ isolatieglas
  3. Zij afwerking met Rockpanel paneel
  • Compleet bouwpakket
  • Geen zaag -en freeswerk meer nodig
  • Levertijd: circa 5 weken
  € 960,00
  Vanafprijs (incl. BTW)
 2. Douglas Lichtstraat Lessenaarsdak - Niet geïsoleerd
  1. Inclusief Douglas opstand
  2. Inclusief enkel gelaagd veiligheidsglas
  • Compleet bouwpakket
  • Geen zaag -en freeswerk meer nodig
  • Levertijd: circa 5 weken
  € 465,00
  Vanafprijs (incl. BTW)

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lessenaar lichtstraat met isolatieglas of enkel gelaagd glas

Onze lichtstraten kunnen zowel geleverd worden met isolatieglas als met enkel gelaagd glas. Voor een buiten / buiten toepassing, zoals een veranda of overkapping, volstaat een lessenaar lichtstraat met enkel gelaagd glas.
Gaat u de lichtstraat met lessenaarsdak toepassen in een geïsoleerde ruimte, waarbij een hoge isolatiewaarde vereist is, dan kiest u voor een lichtstraat met isolatieglas.
Onze geïsoleerde lichtstraten zijn voorzien van isolatieglas, waarbij de bovenruit van het glas door steekt ten opzichte van de spouw en de gelaagde onderruit. Hierdoor wordt een hoge isolatiewaarde behaald en heeft u geen last van koudebruggen en dus minder kans op condensvorming.

Mocht u de lessenaar lichtstraat zonder glas willen bestellen? Ook hier hebben wij complete lichtstraat pakketten voor. U kunt dan kiezen voor een van onze complete profielpakketten of u kunt eenvoudig zelf alle losse profielen bij elkaar zoeken.

Lichtstraat Lessenaar met of zonder opstand

Om u van alle gemakken te voorzien kunnen wij de lichtstraat lessenaar leveren compleet met opstand. Mocht u de opstand zelf gaan maken, dan kunnen wij uiteraard ook alleen het glas en de profielen voor de lichtstraat met lessenaarsdak leveren.
Wilt u de lichtstraat compleet met opstand aanschaffen, dan hebben wij hiervoor diverse opties.
Voor de lichtstraten met isolatieglas wordt de opstand geleverd van geoptimaliseerd Meranti hout, welke al 2-laags wit gegrond wordt aangeleverd. De zijkanten worden geleverd van gelamineerd plaatmateriaal welke weer worden afgewerkt met een Rockpanel-paneel in de kleur RAL9010 (wit) of RAL7016 (antraciet). Tevens zit het benodigde isolatiemateriaal er bij. U zorgt alleen zelf nog voor de binnen aftimmering van de lichtstraat met lessenaarsdak.

Bij een buiten / buiten toepassing met enkel gelaagd glas in de lichtstraat, kunt u kiezen uit een opstand van geoptimaliseerd Douglas hout. Dit douglas hout is Duplo gelamineerd, geschaafd, gedroogd en is onbehandeld.
Ook kunt u bij deze toepassing kiezen voor een Meranti opstand. Deze kiest u het best als u de opstand mooi in een kleur naar keuze wilt afschilderen.
Heeft u een Douglas overkapping waar een lessenaar lichtstraat in komt, dan is de opstand van Douglas hout een goede keuze.