Bezorgkosten: slechts € 29,95
Door heel Nederland geleverd

Levering: specialistisch vervoer
Gegarandeerd schadevrij geleverd

Technisch advies:
Expertise door jarenlange ervaring

Ruim assortiment: Polycarbonaat
Glasprofielen en Polycarbonaat profielen

Poycarbonaat kanaalplaat 10 mm - 1050 mm breed

UV-bescherming aan boven -en onderkant
1700 gr/m²
2-wandige structuur => mooie lichttransparantie
Maatwerk mogelijk
Levertijd: circa 2 - 4 weken
€ 37,50

Polycarbonaat kanaalplaat 10 mm - 1050 mm breed

De polycarbonaat platen van Lexan Thermoclear zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en bieden een zeer goede lichttransparantie. Door het gewicht van 1700 gr/m² zijn de polycarbonaat platen van een uiterst hoog kwaliteitsniveau. Het gewicht is nml. 1 van de bepalende factoren t.o.v. de kwaliteit van de polycarbonaat platen. Hoe lichter de polycarbonaat platen, hoe lichter de kwaliteit. 
In combinatie met de twee zijdige bescherming tegen UV en Infrarood licht, zijn de polycarbonaat platen van Lexan Thermoclear de best mogelijke polycarbonaat platen op de markt.

Toepassingen van de 10 mm polycarbonaat platen

De 10mm polycarbonaat platen worden veel gebruikt bij gebogen dakvlakken. Maar ook wordt deze plaat veelvuldig gebruikt bij het maken van een volière of bijvoorbeeld een groentekas.
Voor de juiste kleurkeuze is het van belang om duidelijk te krijgen wat voor u belangrijke aspecten zijn. De heldere plaat kiest u als u veel licht wilt behouden. Wilt u de warmte van de zon meer weren, dan is opaal wellicht een betere keuze.

Belangrijke maatvoeringen bij polycarbonaat platen

Polycarbonaat platen zetten nogal uit bij temperatuursverschillen. Hou per strekkende meter plaat minimaal 3 mm vrije ruimte over voor thermische uitzetting.
Tussen 2 polycarbonaat platen kunt u het beste 20 mm speling houden. Hier is dan nog ruimte voor eventueel een schroef en er is dan nog ruimte genoeg om ook in de breedte te kunnen uitzetten.

Meer informatie
Highlights
  • LTA Helder 81%, Opaal 64%
  • TST Helder 65%, Opaal 54%
  • Geluidsreductie: 19 dB
  • Isolatiewaarde: K=3,02 W/m²K
Levertijd circa 2 - 4 weken
Bezorgkosten € 19,95 door heel Nederland