Polycarbonaat platen 16mm - 1200 mm breed - Driewandig 3TS

UV-bescherming aan boven -en onderkant
2700 gr/m²
3-wandige structuur => mooie lichttransparantie
Maatwerk mogelijk
Levertijd: circa 2 - 3 weken
€ 32,80

Polycarbonaat platen 16mm - 1200 mm breed - Lexan Thermoclear 3TS

Lexan Thermoclear polycarbonaat platen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en bieden een zeer goede lichttransparantie. De 16 mm polycarbonaat platen hebben een gewicht van 2700 gr/m². Mede door dit hoge gewicht haalt de polycarbonaat plaat zijn hoge kwaliteit. 
In combinatie met de twee zijdige bescherming tegen UV en Infrarood licht, zijn de polycarbonaat platen van Lexan Thermoclear de best mogelijke polycarbonaat platen op de markt.
De 3-wandig structuur, met rechthoekige kanalen zorgt voor een zeer heldere en rustige lichttransparantie. Dit in tegenstelling tot polycarbonaat platen met een X-structuur. 

Toepassingen van de 16mm polycarbonaat platen

Op zeer zonnige plekken wordt vaak de opaal kleurige polycarbonaat plaat toegepast. Deze geeft een kleine schaduw, waardoor u niet meteen in het volle zonlicht zit. Op plekken waar zoveel mogelijk licht vereist is, wordt de heldere variant het meest gekozen. 
De 16 mm polycarbonaat platen worden voornamelijk gebruikt in hellende daken. Vaak komen de polycarbonaat platen in veranda's, overkappingen, carports of bijvoorbeeld lichtstraten.

Belangrijke maatvoeringen bij polycarbonaat platen

Polycarbonaat platen zetten nogal uit bij temperatuursverschillen. Hou per strekkende meter plaat minimaal 3 mm vrije ruimte over voor thermische uitzetting.
Tussen 2 polycarbonaat platen kunt u het beste 20 mm speling houden. Hier is dan nog ruimte voor eventueel een schroef en er is dan nog ruimte genoeg om ook in de breedte te kunnen uitzetten.

Meer informatie
Highlights
  • LTA Helder 74%, Opaal 63%
  • TST Helder 78%, Opaal 69%
  • Geluidsreductie: 21 dB
  • Isolatiewaarde: K=2,27 W/m²K
Levertijd circa 2 - 3 weken