Bezorgkosten: slechts € 29,95
Door heel Nederland geleverd

Levering: specialistisch vervoer
Gegarandeerd schadevrij geleverd

Technisch advies:
Expertise door jarenlange ervaring

Ruim assortiment: Polycarbonaat
Glasprofielen en Polycarbonaat profielen

Lichtstraten

Filteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Grenen Lichtstraat Lessenaarsdak - Geïsoleerd
  1. Inclusief Meranti opstand
  2. Inclusief HR++ isolatieglas
  3. Zij afwerking met Rockpanel paneel
  • Compleet bouwpakket
  • Geen zaag -en freeswerk meer nodig
  • Levertijd: circa 5 weken
  € 945,00
  Vanafprijs (incl. BTW)
 2. Douglas Lichtstraat Zadeldak - Niet geïsoleerd
  1. Inclusief Douglas opstand
  2. Inclusief enkel gelaagd veiligheids glas
  • Compleet bouwpakket
  • Geen zaag -en freeswerk meer nodig
  • Levertijd: circa 5 weken
  € 635,00
  Vanafprijs (incl. BTW)

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lichtstraat uitbouw maken

Een uitbouw aan uw woning geeft veel extra woonruimte en leefplezier. Maar ook natuurlijk daglicht zorgt voor veel energie en een goede gemoedstoestand. Geen wonder dat u in uw uitbouw dan ook graag een lichtstraat wilt hebben. Wij kunnen alle materialen voor een lichtstraat in een uitbouw voor u regelen. Van een complete zadeldak lichtstraat met Meranti opstand en HR++ isolatieglas tot een lichtstraat lessenaarsdak zonder opstand en zonder glas. Gaat u zelf een lichtstraat in uw uitbouw maken? Maak het u gemakkelijk en bestel een complete lichtstraat met opstand en glas.

Lichtstraat plat dak

Een lichtstraat wordt meestal toegepast in een plat dak, maar af en toe ook in een hellend dak. Wij richten ons voornamelijk op plat dak lichtstraten.
Wilt u een lichtstraat plat dak zelf maken, dan zijn er verschillende opties. U kunt bijvoorbeeld een lichtstraat maken in een plat dak, welke geïsoleerd moet zijn of een lichtstraat die niet geïsoleerd hoeft te zijn. Moet het een lichtstraat worden met een lessenaarsdak of juist met een zadeldak? Voor de meeste toepassingen hebben wij een lichtstraat bouwpakket die aan uw wensen en eisen kan voldoen.
Wij leveren lichtstraten voor in een plat dak met of zonder opstand.

Lichtstraat overkapping maken

U wilt een overkapping maken met daarin een lichtstraat voor meer daglicht. Hierdoor lijkt uw overkapping groter en heeft u meer plezier van het natuurlijke licht onder de overkapping.
In een overkapping komt meestal een lichtstraat met enkel gelaagd glas. Dit omdat het een buiten/buiten-toepassing betreft en isolatiewaarde niet van belang is.
Als u een lichtstraat in een overkapping wilt maken, kunt u er voor kiezen om zelf een opstand te maken en het glas en de lichtstraat profielen los te bestellen. Maar kiest u voor gemak en zekerheid, dan is het wellicht verstandiger om een complete lichtstraat voor uw overkapping te kopen inclusief Douglas of Meranti opstand.

Bent u op zoek naar een complete Douglas overkapping inclusief lichtstraat? Neem dan gerust contact met ons op. Ook hier hebben wij complete bouwpakketten voor.

Lichtstraat zelf maken

Een lichtstraat zelf maken kan eenvoudig met onze complete lichtstraat pakketten. Wij leveren complete lichtstraten met of zonder houten opstand. Tevens kunt u er voor kiezen om de lichtstraat met of juist zonder glas te bestellen. Een houten lichtstraat zelf maken is redelijk goed zelf te doen, maar u moet hierbij wel goed rekening houden met het waterdicht aansluiten van de opstand op het platte dak en het waterdicht monteren van het glas. Door het aanschaffen van een complete houten lichtstraat weet u zeker dat u voorzien bent van de juiste materialen om zelf een lichtstraat te maken.
Heeft u zelf al een opstand gemaakt en heeft u al glas? Zoek dan eenvoudig alle benodigde profielen bij elkaar tussen onze lichtstraat profielen.

Lichtstraat op maat kopen

Wilt u een lichtstraat op maat hebben? Wij kunnen ook een lichtstraat exact op maat maken volgens uw opgegeven maatvoeringen. Voor het op maat maken van een lichtstraat hebben wij dan wel redelijk gedetailleerde tekeningen nodig met bijbehorende maatvoeringen. Op die manier zouden wij een maatwerk lichtstraat als bouwpakket voor u kunnen maken.
Mocht u nog vrij zijn in het ontwerp en in de maatvoeringen van uw lichtstraat, dan is het prijstechnisch aantrekkelijker om voor een lichtstraat te kiezen met een standaard maatvoering.