Bezorgkosten: slechts € 19,95
Door heel Nederland geleverd

Levering:specialistisch vervoer
Gegarandeerd schadevrij geleverd

Technisch advies en ondersteuning:
Jarenlange ervaring van onze specialisten

Groot assortiment in aluminium profielen
Speciaal voor glas en polycarbonaat platen

Gebogen Carport CP10 - Enkele Boog

Gebogen carport CP10, enkele boog


De gebogen aluminium carport CP10 is een carport met een enkele boog. De maximale breedte die gehaald kan worden is 4 meter. 
Deze carport boog kan zowel vrijstaand, als kopaanbouw of als zijaanbouw geleverd worden.


Het dak bestaat uit 10 mm polycarbonaat platen, waarbij u de keuze heeft uit helder of opaal kleur. 
De polycarbonaat platen zijn aan beide zijden UV-beschermd. Hierdoor kan de lak van uw auto niet aangetast worden door het schadelijk UV licht van de zon.De carport is voorzien van een CE-markering volgens de NEN EN-1090 norm. Hiermee voldoet de carport aan de verplichte technische en constructieve eisen die gelden voor dragende constructies.


Neem gerust contact met ons op, voor meer informatie en mogelijkheden over deze carport

Levertijd: circa 4 - 5 weken
€ 2.500,00

Carport CP10 - Bescherming tegen alle weersinvloeden

Met een gebogen aluminium carport beschermt u uw auto tegen allerlei weersinvloeden die wij in Nederland kennen. 
Niet alleen hoeft u tijdens de winter uw ramen niet meer schoon te krabben of het sneeuw van auto te schuiven, maar ook is de auto tegen andere omstandigheden beschermt. 
Zo kan de schadelijke UV straling van de zon de lak van uw auto niet meer beschadigen en kunnen vallende takken en bladeren geen schade meer aan uw auto toe brengen.

Aluminium carport - Duurzaam en onderhoudsarm

Door gebruik te maken van duurzame producten, zoals aluminium en polycarbonaat platen is uw carport niet alleen een aanwinst voor u zelf. Maar hierdoor bent u ook nog eens milieubewust bezig.
Doordat aluminium niet alleen een zeer lange levensduur heeft maar ook nog eens volledig recyclebaar is, is dit een van de meest duurzame producten. Ook de polycarbonaat platen hebben een erg lange levensduur en zijn ook volledig te recyclen.
Doordat het aluminium 2-laags gepoedercoat is (in een RAL-kleur naar keuze), hoeft u nooit meer te schilderen. Slechts 2x per jaar reinigen met lauw warm water is voldoende om uw carport mooi en netjes te houden.

Carport CP10 - CE-Keurmerk voor veiligheid en kwaliteit

De gebogen carport voldoet aan alle veiligheids -en kwaliteitsvoorschriften die u mag verwachten. Niet alleen zijn de polycarbonaat platen volgens de hoogste kwaliteitseisen, maar de hele carport voldoet hier aan. 
Dit kunnen we garanderen, aangezien de carport voldoet aan de CE-markering volgens de NEN EN-1090 norm. Hiermee voldoet de aluminium carport aan de verplichte constructieve / technische eisen die gelden voor dragende constructies.

Meer informatie
Highlights
  1. Enkele boog
  2. Maximale breedte 4000 mm
  3. Volledig op staanders en/of muurconsoles
Levertijd circa 4 - 5 weken
Bezorgkosten € 19,95 door heel Nederland