Aangepaste levertijden rond de bouwvak

Aangepaste levertijden rond de zomervakantie

Rondom de zomervakantie gelden er afwijkende levertijden voor de veranda's, polycarbonaat platen en aluminium profielen. In het overzicht hier naast kunt u zien wat de levertijden van bepaalde productcategorieën zijn.

Let op! Aan deze levertijden kunnen geen rechten worden ontleend.
Uiteraard streven wij er naar om de levertijden te blijven hanteren. Echter in specifieke situaties of door onvoorziene omstandigheden, zou het voor kunnen komen dat we de levertijden niet kunnen halen.

Bestelmoment en levertijd per productcategorie

Hier ziet u per productcategorie de levertijd.

Product Besteld voor Geleverd voor
Douglas Veranda met polycarbonaat 15 juli 2019 27 juli 2019
Polycarbonaat dak 15 juli 2019 27 juli 2019
Polycarbonaat platen met standaard levertijd 2 weken 15 juli 2019 27 juli 2019
Glasprofielen, Polycarbonaat profielen en overige profielen 18 juli 2019 27 juli 2019
 

Producten uit een andere categorie, producten die een standaard levertijd hebben van langer dan 2 weken of grotere projecten kunnen waarschijnlijk niet meer voor 27 juli a.s. worden geleverd. Deze worden weer uitgeleverd vanaf 19 augustus, rekening houdend met de normale levertijden.

 

Fijne vakantie gewenst

Tot slot willen wij u nog een hele fijne zomervakantie wensen.
Wij zijn op vakantie van zaterdag 27 juli t/m zondag 18 augustus. Vanaf maandag 19 augustus staan wij weer volledig voor u klaar.

Bestellingen die in de vakantie worden geplaatst, zullen nog wel in behandeling worden genomen. Hiermee proberen wij dat wij uw bestelling z.s.m. na de zomervakantie kunnen uitleveren.

vakantiefoto